Våra aktiviteter

Workshops

Våra ledare brinner för att arbeta med barn och vill stimulera deras kreativitet, motorik och koncentrationsförmåga med rörelseglädje och fantasi.

Målet med våra aktiviteter är att barnen ska ha kul på ett kreativt sätt. Barnen får prova på olika rörelselekar, gruppdynamiska övningar samt hur man förhåller sig till varandra och rummet.

Är du 13 år och äldre (ungdom eller vuxen) och vill dansa rekommenderar vi Blue Hills dansklasser. www.bluehill.se

Vi håller till i Solna med närhet till parkering, t-bana, bussar och tvärbana och på Södermalm med närhet till Medborgarplatsen.

Aktiviteter SOLNA

Show/Streetdance 8-9 år och 10-12 år

I showdans ligger fokus på scenframträdanden liknande musikaler. I Streetdance fokuseras stilen på danssteg från hip hop dans.

Barndans 2-3 år

Barndans för de allra yngsta småstjärnorna. Barnen får lära sig olika rörelser i takt med musik för barn tillsammans med förälder.

Show/Streetdance 4-5 år och 6-7 år

I showdans ligger fokus på scenframträdanden liknande musikaler. I Streetdance fokuseras stilen på danssteg från hiphop dans.

Klicka här för schema Solna

Aktiviteter SÖDERMALM

Dancehall 7-9 år och 10-12 år

Dancehall är en dansstil som ursprungligen kommer från Jamaica och är en blandning utav bl.a aforo dans och hip hop. Rörelserna är coola och intensiva men även mjuka. Attityd, energi och roliga gester är ett viktigt inslag i dansformen. Dancehall är en väldigt energisk och rolig dansstil.
Här är ett videoklipp när vår danslärare Amelis improviserar till en Dancehall låt: klicka här

Klicka här för schema Södermalm