Våra aktivitetsledare

9Emelie Ågren

Emelie dansar mestadels kommersiell hip hop/streetdance och har undervisat tidigare ungdomar men har sedan 2014 velat bredda sin målgrupp och även börjat undervisa barn. Emelia har studerat jazz, modern dans och balett samt barndanspedagogik under 1 år på Karlstad universitet, hon har även gått ett år på Balettakademin samt ett år kommersiell Hip Hop på en dansutbildning.
”Att få i tidig ålder få vara me doch se, påverka och vara en del av barnens utveckling är en enorm drivkraft för mig i min undervisning”

 


10660507_10152592803672107_1084712060_n (2)Sonia

Sonia har dansat sedan många år tillbaka och har undervisat sedan 2011. Sonia har dansat olika stilar men mestadels Streetdance, hon har även tagit kurser i rörelseteknik.
”För mig medför dansen ett brett spektrum av känslor och det är en upplevelse att i sig att få bevittna och vara en del av det, Dance is art, Express yoursel”

 

 


avatar

Amelis

Mer info om Amelis kommer, till dess, kolla in videon: Klicka här!

 

 

 

SamanthaSamantha

Information om Samantha kommer!

 

 

 


LanaLana

 

Lana har undervisat olika barnklasser sedan 2009, främst i dans men nu även alltmer i sång.
Lana har gått danslinjen på gymnasiet och har sedan dess tagit dansklasser i alla möjliga stilar och undervisat barngrupper i balett, show-och streetdance. Hon har gått diverse musikutbildningar, bl.a på Kungliga Musikhögskolan.

Teater

På gång! Vill ni att ert barn ska börja på teater? Mejla oss en intresseanmälan.

IsabelleIsabelle

Isabelle Boström studerar mimskådespeleri på Stockholms dramatiska högskola. Isabelle är en van teaterledare för barn, då hon parallellt med sina teaterstudier på gymnasiet ledde olika barngrupper. Hon studerade två år på Fridhemsfolkhögskola. Under ett år arbetade hon i ett teaterkompani i Bulgarien. Utöver detta har Isabelle deltagit på olika kurser inom clown, röst och rörelse teknik.

”Jag tycker att teater är det bästa verktyget för att utvecklas både som individ och i grupp. Det skapar tillit och självförtroende. Samtidigt som vi har otroligt roligt tillsammans! ”